De tuin wordt de laatste jaren beschouwd als het verlengstuk van de woonkamer.
De bomen dienen als plafond, de haag en de schutting als muren en de bestrating, het gras en de beplanting als vloer. Als bewoner wilt u zich er dus, net als in uw huis, op uw gemak voelen en kunnen genieten van alles wat er in en om de tuin gebeurt.

Bij het realiseren van zo’n tuin komt nog heel wat kijken. Er moet, voordat wordt begonnen met de aanleg, goed worden nagedacht over de inrichting van uw tuin. Waar wilt u zitten? Welke beplanting vindt u mooi? Waar moeten de kinderen spelen? Meestal zijn er zoveel wensen dat het een hele klus wordt om alles in de tuin te verwerken.
Sjerps Tuinen wilt u daar graag bij helpen.           

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en verwerken van de tuin. Door deze ervaring kunnen wij het beste advies geven door samen met u, uw wensen te realiseren. U bent bij ons aan het juiste adres om van u tuin een droomtuin te maken.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Ook voor een beschoeiing, drainage en grondverbetering en het maken en plaatsen van een veranda/tuinhuis bent u bij ons aan het juiste adres.

[huge_it_gallery id=”16″]